6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ 30/09/22~02/10/22

6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ 30/09/22~02/10/22
Ημέρα 1
ΛΑΜΙΑ -ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 30/09/22

Αναχώρηση απο την πόλη μαs νωρίs το πρωί με προορισμό την Ουρανούπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μαs . Mεσημεριανό φαγητό και χρόνοs ελεύθεροs για ξεκούραση. Αναχώρηση το απόγευμα για ΙΕΡΙΣΣΟ, οπου θα υποδεχτούμε πιστό αντίγραφο απο το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ τηs εικόναs τηs ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ απο τον μητροπολίτη Ιερισσού Αγίου Όρουs κ.κ. Θεόκλητο.Λειτανία τηs Ιεράs Eικόναs συνοδεία του κόσμου και χορού Ιεροψαλτών. Εν συνεχεία ομιλία απο τον μοναχό Μάξιμο Ιβηρίτη με θέμα<< Ο πολύαθλοs Mητροπολίτηs Δράμαs -Σμύρνηs Xρυσόστομos, o Εθνονεομάρτυs. Mετά το τέλοs τηs ομιλίαs ,μετάβαση στο λιμάνι τηs Ιερισσού οπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία /μουσικοχορευτική παράσταση με τον Μάνο Κουτσαγγελίδη αφιερωμένη στα 100 χρόνια του Μικρασιατικού ξεριζωμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μαs, διανυκτέρευση.

Ημέρα 2
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ -ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 01/10/22

Πρωινό στο ξενοδοχείο μαs και αναχώρηση για την κρουαζιέρα μαs στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.Στη διάρκεια τηs κρουαζιέραs οι προσκυνητέs θα προσκυνήσουνε λείψανα του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή και του Τιμίου Προδρόμου. Επιστροφή ,μεσημεριανό φαγητό στο ξενοδοχείο μαs και το απόγευμα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε πνευματικέs ομιλίεs. Βραδινό γεύμα και παραδοσιακό γλέντι!!

Ημέρα 3
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ~ΛΑΜΙΑ 02/10/22

Πρωινόs εκκλησιασμόs σε Μετόχι τηs περιοχήs και αναχώρηση για την πόλη μαs με ενδιάμεσεs στάσειs καθ οδόν. Άφιξη νωρίs το βράδυ.